Usor de facut si foarte gustoase.
Ingrediente:
- 200 gr spaghete;
- 8 oltenesti;
- 8 ciuperci mari;
- 8 catei usturoi;
- busuioc, chilli, ambele dupa gust;
- suc de rosii;
- cascaval (sau branza) ras.
Mod de preparare:
Se fierb spaghetele in apa cu putina sare si un pic de ulei de masline.
Se taie usturoiul in bucatele cat mai mici. Oltenestii rondele si ciupercile felii.
Intr-o tigaie inalta se rumeneste un pic usturoiul. Atentie sa nu se arda!
Cand usturoiul se inmoaie se adauga oltenestii si ciupercile. Se lasa pe foc 5-10 minute pana scade zeama de la ciuperci.
Se adauga sucul de rosii astfel incat sa acopere cabanosii si ciupercile. Se adauga chilli, dupa gust, sare, busuioc, se mai lasa un pic sa fiarba.
La sfarsit se amesteca sosul cu spaghetele. Daca aveti o tigaie foarte inalta puteti sa fierbeti cateva minute spaghetele in sos. Se serveste cu cascaval/branza ras deasupra.
Guten Appetit
Retetele Mirunei Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu